6 Μαρ 2011

Απειλείται με αποβολή επειδή έκανε σεξ!

Απειλείται με αποβολή επειδή έκανε σεξ!Ο Brandon Davies είναι φοιτητής στο Brigham Young... University της πολιτείας της Utah και το μεγάλο αστέρι της κολεγιακής ομάδας. Φαίνεται όμως ότι η δημοτικότητά του δεν πρόκειται να τον προστατέψει από το να βρεθεί αντιμέτωπος με το Συμβούλιο του Πανεπιστημίου το οποίο θα εξετάσει το κατά πόσο ο νεαρός παραβίασε μια ιδιαίτερη διάταξη του κώδικα λειτουργίας του ιδρύματος.
Συγκεκριμένα, κατηγορείται ότι έκανε έρωτα με την κοπέλα του ενός ήταν ακόμα ανήλικος, πράξη που θεωρείται παραβίαση του ηθικού κώδικα ο οποίος εφαρμόζεται στο Πανεπιστήμιο. Σε περίπτωση που αποδειχθεί η ενοχή του απειλείται μέχρι και με αποβολή από το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα.
Το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο διοικείται από την οργάνωση «Church of Jesus Christ of Latter Day Saints» γνωστή και ως «Mormon church» και έχει αυστηρό κώδικα ηθικής τον οποίο όλοι οι φοιτητές οφείλουν να τηρούν. Ο κώδικας περιλαμβάνει απαγορεύσεις σε ποτό, τσιγάρο, ναρκωτικά, τσάι, καφέ και ερωτικές πράξεις.

Πηγή: Απειλείται με αποβολή επειδή έκανε σεξ! ~ Kontra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου