28 Νοε 2011

Η επιστροφή του Σάββα Θεοδωρίδη στον Ολυμπιακό

Ο Σάββας Θεοδωρίδης επιστρέφει στον Ολυμπιακό, έπειτα από απόφαση της "ερυθρόλευκης" διοίκησης να τον επιστρατεύσει!
Το επιτελείο των Πρωταθλητών Ελλάδας ενισχύεται! Η Πειραϊκή ΠΑΕ αποφάσισε να δυναμώσει κι άλλο το δυναμικό των ανθρώπων που απαρτίζουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, με τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Έναν άνθρωπο γεμάτο παραστάσεις, εμπειρία και ένα άκρως επιτυχημένο παρελθόν, αφού όποτε κλήθηκε να βοηθήσει την αγαπημένο του ομάδα, τα κατάφερε και μάλιστα με περίφημο τρόπο.
Ο Σάββας Θεοδωρίδης, θα έχει τον γνωστό του ρόλο στον Ολυμπιακό (γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος) και η συνεργασία των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε με την ακόλουθη ανακοίνωση: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης αναλαμβάνει θέση Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο, με αρμοδιότητα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα".

Να σημειωθεί πως ο παλαίμαχος του Ολυμπιακού, είχε ξανασυνεργαστεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην πρώτη του θητεία και είχαν εξαιρετικές σχέσεις. Δίχως αμφιβολία είναι ο άνθρωπος που ξέρει τι πρέπει να κάνει και πως να εμψυχώνει τους παίκτες και να τους εξηγεί σε ποια ομάδα παίζουν.

Ο ίδιος από την πλευρά του, δηλώνει πάντα στρατιώτης της αγαπημένης του ομάδας και δεν θα μπορούσε να αρνηθεί να βοηθήσει, τώρα που ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Το θετικό είναι πως η διοίκηση έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και ενίσχυσε ένα σημαντικό τμήμα με έναν άνθρωπο έμπειρο και επιτυχημένο.

"Γενικός αρχηγός των πάντων"

Το RedPlanet.gr επικοινώνησε με τον Σάββα Θεοδωρίδη και ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, όμως υπογράμμισε πως όλα θα γίνουν γνωστά την Τρίτη και πως θα είναι γενικός αρχηγός των πάντων! Αναλυτικά οι δηλώσεις του
http://www.sport24.gr/football/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου